Skip to content

A Urgcan som conscients de la importància de la formació, per això tenim el propòsit ferm de fomentar i impartir la formació sanitària i en emergències tant per a la població en general com per a professionals que desenvolupen la seva activitat en el sector de l’assistència sanitària i de les emergències. mitjançant l’organització i la impartició de cursos sanitaris i d’actuació en emergències.

Disposem d´un ampli equip de docents qualificat, format i amb una àmplia experiència en la realització de cursos formatius a més d´àmplia experiència en la gestió, coordinació i atenció d´urgències i emergències els qui imparteixen els curas oferts per la nostra empresa.

El nostre equip formatiu el qual està altament experimentat i capacitat en la matèria imparteix diferents cursos i seminaris de formació sociosanitària els quals van dirigits tant a la població en general, membres dels cossos de protecció civil, salvament i rescat, cossos de seguretat i en general tota aquella persona interessada a formar-se per salvar vides.

A més, en cas necessari el nostre equip docent s’encarrega de fer i crear cursos específics adaptats a les necessitats particulars d’algun col·lectiu concret

Acceda a nuestro listado de cursos